Menu
Καλάθι αγορών

Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το www.chiccheap.gr καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.
Το e-shop που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρουμε και τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το e-shop, κατόπιν εξ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.
Το www.chiccheap.gr στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα για την ανάπτυξη και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους. Για εμάς ο πελάτης είναι υποχρέωσή μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα:

 

Α. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.chiccheap.gr και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

 

Β. ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Στην Ιστοσελίδα www.chiccheap.gr στη διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, μεταφέρεστε σε πρωτόκολλο SSL της Τράπεζας Πειραιώς για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου που παρέχεται, είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών Οργανισμών Καρτών (Verified by Visa, MasterCard SecureCode).
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

 

Γ. ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ
Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.
Τα ρούχα που βρίσκονται σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ σημειώνεται ότι μπορούν να αλλαχθούν μόνο με είδη που βρίσκονται επίσης σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Εάν χρειαστεί να γίνει αλλαγή από ένα προϊόν σε ένα άλλο η αξία του δεύτερου θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη και επουδενή μικρότερη.
Εάν η αξία του δεύτερου προϊόντος είναι ίση με του πρώτου τότε η παραγγελία ολοκληρώνεται άμεσα.
Εάν η αξία του δεύτερου είναι μεγαλύτερη τότε θα πρέπει να καλυφθεί πρώτα η διαφορά με τον τρόπο που θα επιλέξετε και έπειτα να ολοκληρωθεί η αλλαγή.

 

Δ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).
Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP:
Συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.chiccheap.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

2. Πληρωμή μέσω VIVA Wallet (συμπεριλαμβανομένων και όλων των Πιστωτικών/ Χρεωστικών καρτών)

3. Πληρωμή μέσω Paypal

4. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover

5. Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

6. Με απευθείας κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN:GR63 0172 1570 0051 5709 9735 656

Δικαιούχος: ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ

7. Παραλαβή απ' το φυσικό μας κατάστημα Νότη Μπότσαρη 22 στην Ναύπακτο, χωρίς έξοδα αποστολής

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.
Όταν ο καταναλωτής επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα και δεν έχει πραγματοποιήσει την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα ενημερώνεται ο καταναλωτής με email.
Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.chiccheap.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

 

Σημείωση:
α) Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.
β) Οι πελάτες που επιλέγουν ως τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών και να στείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης στο email μας [email protected], ειδάλλως η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.
γ) Παραγγελίες που επιστρέφουν στα γραφεία μας ως μη παραληφθείσες ή κατόπιν άρνησης παραλαβής, ακυρώνονται αυτόματα και γίνεται καταγραφή τους στο σύστημα. Έπειτα από δύο ακυρωμένες παραγγελίες από τον ίδιο λογαριασμό χρήστη, το σύστημα αυτομάτως μπλοκάρει τη μέθοδο της αντικαταβολής και για να καταχωρηθεί μια νέα παραγγελία, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προπληρωμή της μέσω κάρτας, μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό ή Paypal.

 

Ε. ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τρόπος αποστολής:
Η εταιρείας μας συνεργάζεται αποκλειστικά με την ACS Courier.
Εάν επιθυμείτε αποστολή με άλλη μεταφορική εταιρεία μας το δηλώνεται και ολόκληρο το κόστος το αναλαμβάνει ο πελάτης.
Χρόνος αποστολής:
Από την στιγμή που θα λάβεται ενημερωτικό email από εμάς η παραγγελία σας θα κάνει από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες να έρθει στα χέρια σας. ·
Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε πρέπει μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες να γίνει η εξόφληση της παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης ξεκινά να μετρά από την στιγμή που θα λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης. ·
Εάν επιλέξετε τρόπο παραλαβής και πληρωμής απ' το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς έξοδα αποστολής, τότε σας καλούμε εμείς στο τηλέφωνο που θα μας έχετε ήδη δηλώσει και σας ενημερώνουμε εμείς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση. Η παραγγελία σας θα μείνει δεσμευμένη στο κατάστημά μας για 3 μέρες. Εάν δεν ολοκληρωθεί η παραλαβή εντός 3 ημερών, χωρίς καμία έγκαιρη ενημέρωση από εσάς, τότε το προϊόν μετά την πάροδο του χρόνου επιστρέφεται αυτόματα προς πώληση.
Κόστος αποστολής:
Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι 5€.
Σε αγορές με αξία άνω των 50€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.
Σε αγορές όπου γίνεται η πληρωμή απευθείας μέσω κάρτας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τότε υπάρχουν μόνο τα έξοδα αποστολής 3€.
Εάν η συνολική αξία ξεπερνά τα 50€ τότε δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα αποστολής.


Για την Κύπρο τα έξοδα είναι:
Όλες οι αποστολές μας προς Κύπρο κοστίζουν  € 15.00 τα μεταφορικά
Για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται η πληρωμή με αντικαταβολή

 

ΣΤ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο.
Στην περίπτωση αυτή το www.chiccheap.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν δωρεάν σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν (πχ λόγω ελαττώματος) που θα επιλέξετε ή με το ίδιο στο νούμερο που σας ταιριάζει, μέσω της συνεργαζόμενης courier ACS.
Για την πρώτη αλλαγή, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!
*Επιστροφές από άλλους μεταφορείς δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολής.
Η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 4 ευρώ, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας του, και γίνεται μόνο με τα courier συνεργασίας μας ( όπως και πέραν της μίας επιστροφής ίδιου προϊόντος.)

 

ΕΠΙΣΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση καθώς να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο. 
Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. 
Επίσης όλες οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. 
Τα είδη υπόδησης δοκιμάζονται σε λεία επιφάνεια ή χαλί ώστε να μην υποστεί φθορά η σόλα τους. 
Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές, σε προϊόντα όπως σκουλαρίκια, καλσόν, κάλτσες και εσώρουχα, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό. 
Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος αρχικά μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά στο 2634023812 ή μέσω e-mail στο [email protected]
Κατόπιν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Φ.Ε.Π., η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστρέψτε το δέμα με δική μας χρέωση και κατόπιν, το ποσό των 3€ θα αφαιρεθεί από το ποσό που θα σας επιστραφεί.
Η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 - 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.
Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2634023812 ή με email στο [email protected] και έπειτα η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.