ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για αγορές άνω των 50€

Επιστροφές - Αλλαγές

ΣΤ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
Παρότι η περιγραφή των προϊόντων μας είναι αναλυτική και μπορείτε να σχηματίσετε πλήρη εικόνα του προϊόντος, μπορεί τελικά κατά την παράδοσή του να διαπιστώσετε ότι δεν είναι αυτό που επιθυμούσατε ή ότι δεν επιλέξατε το σωστό νούμερο.
Στην περίπτωση αυτή το www.chiccheap.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν δωρεάν σε χρονικό διάστημα πέντε (5) ημερών από την παραλαβή του και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν (πχ λόγω ελαττώματος) που θα επιλέξετε ή με το ίδιο στο νούμερο που σας ταιριάζει, μέσω της συνεργαζόμενης courier ACS.
Για την πρώτη αλλαγή, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!
*Επιστροφές από άλλους μεταφορείς δεν θα γίνονται δεκτές, εκτός αν ο πελάτης έχει καλύψει τα έξοδα αποστολής.
Η νέα αποστολή/αντικατάσταση του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη με κόστος 3 ευρώ, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας του, και γίνεται μόνο με τα courier συνεργασίας μας ( όπως και πέραν της μίας επιστροφής ίδιου προϊόντος.)

ΕΠΙΣΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.
Διευκρινίζεται ότι το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση καθώς να συμπεριλαμβάνεται και η απόδειξη λιανικής πώλησης στο πακέτο. 
Συγκεκριμένα το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. 
Επίσης όλες οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. 
Τα είδη υπόδησης δοκιμάζονται σε λεία επιφάνεια ή χαλί ώστε να μην υποστεί φθορά η σόλα τους. 
Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές, σε προϊόντα όπως σκουλαρίκια, καλσόν, κάλτσες και εσώρουχα, παρά μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ως ελαττωματικό. 
Για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος αρχικά μας ειδοποιείτε τηλεφωνικά στο 2634023812 ή μέσω e-mail στο info@chiccheap.gr
Κατόπιν είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας Φ.Ε.Π., η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:
Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστρέψτε το δέμα με δική μας χρέωση και κατόπιν, το ποσό των 3€ θα αφαιρεθεί από το ποσό που θα σας επιστραφεί.
Η κατάθεση στο λογαριασμό σας θα ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδια τράπεζας τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 - 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται το κατάστημά μας.
Δεν επιστρέφεται η αξία της αντικαταβολής και των μεταφορικών.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.
Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2634023812 ή με email στο info@chiccheap.gr και έπειτα η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.